• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
12:39 - 21 Δεκ 2006

Κανάκης: Center of Gastronomy και στη Θεσσαλονίκη

Τη λειτουργία νέου κέντρου επιμόρφωσης επαγγελματιών του κλάδου ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στη Θεσσαλονίκη στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη ΒΙΠΕ Σίνδου, ανακοίνωσε η Στέλιος Κανάκης. Πρόκειται για το δεύτερο κέντρο γαστρονομίας με την επωνυμία Thessaloniki Center of Gastronomy, το οποίο δημιουργήθηκε στα πρότυπα του Athens Center of Gastronomy που διαθέτει η εταιρεία στην Αθήνα.

Παράλληλα, η εταιρεία βραβεύτηκε από την κορυφαία γαλλική εταιρεία παραγωγής κρέμας και προϊόντων γάλακτος Elle & Vire.

Το Athens Center of Gastronomy λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2003 στις εγκαταστάσεις της Κανάκης και κάθε χρόνο διοργανώνει σειρά σεμιναρίων και επιδείξεων προκειμένου να προσφέρει διαρκή ενημέρωση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της γαστρονομίας.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Στέλιος Κανάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στο καθιερωμένο γκαλά που διοργάνωσε η γαλλική εταιρεία στο Café del’ Homme με την ευκαιρία της Διεθνούς Εκθέσεως SIAL στο Παρίσι.