• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΕΤΕ: 24ωρη απεργία των εργαζομένων για το Επικουρικό
11:30 - 13 Οκτ 2017

ΕΤΕ: 24ωρη απεργία των εργαζομένων για το Επικουρικό

Εικοσιτετράωρες απεργιακές κινητοποιήσεις πραγματοποιούν σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι στην Εθνική, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις της Τράπεζας για τον Λογαριασμό Επικούρησης.

Συγκεκριμένα, αντιδρώντας στην απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας να σταματήσει τη χρηματοδότηση του ελλείμματος του Λογαριασμού Επικούρησης, οι εργαζόμενοι της ΕΤΕ έχουν προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Αιόλου 86 ενώ θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες απεργίες και συγκεντρώσεις ανά Νομό.

Οι εργαζόμενοι προτίθενται να προχωρήσουν και στην κατάθεση Ασφαλιστικών Μέτρων επιδιώκοντας την έκδοση προσωρινής διαταγής, για να μην διακοπεί η καταβολή της επικούρησης.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί συνάντηση των συλλόγων εργαζομένων και συνταξιούχων καθώς και της διοίκησης του ΤΥΠΕΤ με τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της τράπεζας Παύλο Μυλωνά η οποία κατέληξε σε αδιέξοδο.

Τελευταία τροποποίηση στις 13/10/2017 - 11:30