• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ο Λεπύρ γράφει μουσική για όσους χορεύουν σε αναμμένα κάρβουνα – κι εμείς “πάθαμε έρωτα”
16:33 - 20 Μαρ 2024

Ο Λεπύρ γράφει μουσική για όσους χορεύουν σε αναμμένα κάρβουνα – κι εμείς “πάθαμε έρωτα”

Γεννημένος στις Σέρρες και με βάση τη Βαρκελώνη, ο Λεπύρ (ή Απόστολος Άγγος) ακροβατεί ανάμεσα στην παραδοσιακή μουσική και την ηλεκτρονική punk και αν ακούσεις το ντεμπούτο του, “Bukurana”, θα “παθεις έρωτα”. Στο εγγυώμαι.

Γεννημένος στις Σέρρες και με βάση πλέον την Βαρκελώνη, ο Λεπύρ, κατά κόσμον Απόστολος Άγγος, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Κυκλοφόρησε πέρσι το ντεμπούτο του “Bukurana” (που σημαίνει “όμορφη” στα αρβανίτικα), έναν από τους πιο συναρπαστικούς δίσκους της περασμένης χρονιάς που δικαίως τον έβαλε στον χάρτη, ανάμεσα στους newcomers που ξεχώρισαν το 2023.

Μέσα σε 8 κομμάτια, ο Λεπύρ πάντρεψε την παραδοσιακή μουσική με την ηλεκτρονική πανκ και μας έκανε να τραγουδάμε για “σεβντά”, “όμορφα κορίτσια με δασύτριχα στήθια”, “προσχήματα” και πολλά ακόμα σε ένα φοβερό και πολύ ενδιαφέρον άλμπουμ.

Περισσότερα στο monopoli.gr