• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
13:31 - 19 Μαρ 2013

Κλείνουν τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Στέλλας Ραυτοπούλου» στην Παλλήνη

Με απόφαση των αρμοδίων υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας σφραγίστηκε ιδιωτικό Γυμνάσιο -Λύκειο που λειτουργούσε στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων «Στέλλας Ραυτοπούλου» στην Παλλήνη. Το σχολείο σφραγίστηκε διότι λειτουργούσε χωρίς νόμιμη άδεια!

Κατά συνέπεια τυχόν τίτλοι σπουδών από το σχολείο αυτό δεν είναι νόμιμοι. Είναι η δεύτερη φορά που σφραγίστηκε το σχολείο αυτό, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος πρέπει να ληφθεί ειδική μέριμνα για τους μαθητές που εξαπατήθηκαν, ενώ μέλη της ΟΙΕΛΕ αφήνουν αιχμές κατά της Δ/νση Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής τονίζοντας ότι πρέπει επιτέλους να ασχοληθεί σοβαρά με τους ελέγχους που οφείλει να κάνει στα ιδιωτικά σχολεία.