• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
13:41 - 14 Οκτ 2008

Μεταξύ 67-74 λεπτών το πετρέλαιο θέρμανσης

Αυτοσυγκράτηση από όλους τους φορείς της αγοράς, σχετικά με την τιμή πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης που ξεκινά να διανέμεται από αύριο, ζήτηση ο Υπoυργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας σε σύσκεψη που είχε μαζί τους σήμερα το πρωί. Σε δηλώσεις του ο κ. Φώλιας, ανέφερε σχετικά με τις τιμές ότι «βρισκόμαστε σε καλό δρόμο», ενώ πηγές της αγοράς εκτιμούσαν ότι βάσει της διακύμανσης των διεθνών τιμών, το πετρέλαιο θέρμανσης θα κάνει πρεμιέρα αύριο μεταξύ 67 και 74 το πολύ λεπτών το λίτρο.

Πάντως η πορεία των διεθνών τιμών του πετρελαίου είναι πτωτική και δεν αποκλείεται μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες, η λιανική τιμή θέρμανσης να πέσει ακόμη και στα 65 λεπτά το λίτρο, στα ίδια δηλαδή επίπεδα που είχε ξεκινήσει να διατίθεται πέρσι τον Οκτώβριο

Ο Ενεργειακός

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.