• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΣΥΡΙΖΑ: Το χρεοκοπημένο σύστημα επικοινωνίας της ΝΔ ξαναχτύπησε-όχι τυχαία-στις Απόκριες
21:59 - 25 Φεβ 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Το χρεοκοπημένο σύστημα επικοινωνίας της ΝΔ ξαναχτύπησε-όχι τυχαία-στις Απόκριες

«Το χρεοκοπημένο σύστημα επικοινωνίας της Ν.Δ. ξαναχτύπησε και όχι τυχαία στις Απόκριες» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε για τα δημοσιεύματα σχετικά με τα δάνεια Καλογρίτσα από την Τράπεζα Αττικής. 

«Ο χρεοκοπημένος ΔΟΛ του κ. Ψυχάρη κερνάει και η χρεοκοπημένη - και όχι μόνο οικονομικά – Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη πίνει...», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Η Δικαιοσύνη πρέπει να αποφανθεί τόσο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όσο και για όλες τις υποθέσεις με τα θαλασσοδάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ που εμπεριέχονται στο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής. Τότε, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, «τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα της Ν.Δ. θα σβήσουν και θα καταρρεύσει και το τελευταίο καταφύγιο του κ. Μητσοτάκη, ότι δηλαδή δήθεν είμαστε όλοι ίδιοι».

«Επειδή όμως πλησιάζουμε στο κλείσιμο του Τριωδίου και ως είθισται τον βασιλιά Καρνάβαλο στο τέλος τον καίνε, καλό θα είναι ο κ. Μητσοτάκης να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το γραφείο Τύπου της Ν.Δ. και επιτέλους να απαντήσει», συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας μία σειρά ερωτημάτων:

  • «Ποιος πολίτης μπορεί να εξασφαλίσει ρύθμιση δανείου "μπαλόνι", όπως ο ίδιος για το δάνειο του Κήρυκα Χανίων, για το οποίο δεν είχε δώσει για έντεκα χρόνια ούτε ένα ευρώ μέχρι να αποκαλυφθεί από την Εξεταστική Επιτροπή;»
  • «Πού πήγαν τα χρήματα των δανείων του Κήρυκα Χανίων;»
  • «Θα δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες της συζύγου του, όπως τον έχει καλέσει επανειλημμένα ο πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ και ως οφείλει εκ του νόμου ή θα συνεχίσει να σφυρίζει αδιάφορα μήπως και ξεχαστεί το σπίτι του Βολταίρου και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες με τον κ. Παπασταύρου; Εφόσον είναι όλα τόσο καθαρά, όπως διατείνεται πότε διά αντιπροσώπων και ποτέ ο ίδιος, γιατί το αποφεύγει; Έχει άραγε κάτι να κρύψει;»

Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2017 - 21:07