• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΣΥΡΙΖΑ: Συμφωνήθηκε η διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων προέδρων
20:16 - 11 Νοε 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Συμφωνήθηκε η διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων προέδρων

Συμφωνήθηκε η διεξαγωγή τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γνωστοποιήθηκε τη Δευτέρα (11/11).

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της τηλεμαχίας, αυτή θα αποφασιστεί σε συνεννόηση με την ΕΡΤ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ως πιθανότερες την 18η ή 19η Νοεμβρίου.

Επιπλέον, αύριο Τρίτη (12/11) στις 15.00 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση μετά την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από το κόμμα.

Στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι η απήχηση και η συζήτηση που ακολούθησε τη τηλεμαχία του ΠΑΣΟΚ συνέδραμε θετικά στην προβολή της εσωκομματικής διαδικασίας της Χαριλάου Τρικούπη και κυρίως ως προ τη συμμετοχή, καθώς υπάρχουν φόβοι στη Κουμουνδούρου ότι ο κόσμος ενδέχεται να μην προσέλθει στις εσωκομματικές κάλπες, μετά την επικοινωνιακή ζημιά των τελευταίων μηνών.

Σημειώνεται επίσης ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα, η κόντρα της Κουμουνδούρου με τον Στέφανο Κασσελάκη θα μεταφερθεί και στις δικαστικές αίθουσες για το θέμα του Πόθεν Έσχες.