• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Γαλλία: «Μπλόκο» του TikTok στα τηλέφωνα εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων
14:16 - 24 Μαρ 2023

Γαλλία: «Μπλόκο» του TikTok στα τηλέφωνα εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Τις αποφάσεις που έχουν ακολουθήσει πολλές χώρες στην Ε.Ε. αναφορικά με το Tiktok φαίνεται πως θα υιοθετήσει και η κυβέρνηση της Γαλλίας.  

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανάφερε την Παρασκευή ο υπουργός Μετασχηματισμού και Λειτουργίας του Δημοσίου της Γαλλίας Στανισλάς Γκερίνι, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, η Γαλλία σκοπεύει να προχωρήσει στη χρήση της κινεζικής εφαρμογής κοινής χρήσης βίντεο TikTok στα τηλέφωνα εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων.

«Προκειμένου να διασφαλιστεί η κυβερνοασφάλεια των διοικήσεων και των δημοσίων υπαλλήλων μας, η κυβέρνηση αποφάσισε να απαγορεύσει τις ψυχαγωγικές εφαρμογές όπως το TikTok στα επαγγελματικά τηλέφωνα των δημοσίων υπαλλήλων», ανέφερε σε ανάρτησή του.

{https://twitter.com/StanGuerini/status/1639220992517058561}