ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

TotalEnergies Marine Fuels: Ολοκλήρωσε την πρώτη παράδοση βιοκαυσίμων

10:25 - 15 Φεβ 2023 | Ναυτιλία
TotalEnergies Marine Fuels: Ολοκλήρωσε την πρώτη παράδοση βιοκαυσίμων
Η TotalEnergies Marine Fuels ολοκλήρωσε επιτυχώς τον πρώτο ανεφοδιασμό ενός πλοίου εμπορευματοκιβωτίων Hapag-Lloyd στη Σιγκαπούρη με βιώσιμο θαλάσσιο βιοκαύσιμο.

Ως μέρος αυτής της επιχείρησης, το πλοίο εμπορευματοκιβωτίων Afif χωρητικότητας 15.000 TEU της Hapag-Lloyd έλαβε 2.000 τόνους βιοκαυσίμων στις 20 Ιανουαρίου 2023. Η μεταφορά βιοκαυσίμων από πλοίο σε πλοίο κατέστη δυνατή με τις υπηρεσίες που παρείχε η Jurong Port Universal Terminal Pte Ltd (JPUT).

Ο Jan Christensen, ανώτερος διευθυντής παγκόσμιων αγορών καυσίμων στη Hapag-Lloyd, σχολίασε: «Αυτό είναι ένα ακόμη πρώιμο βήμα για την Hapag-Lloyd στο ταξίδι μας για την απαλλαγή από τις ανθρακούχες εκπομπές. Σε συνδυασμό με άλλα πράσινα καύσιμα, τα βιοκαύσιμα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο για ένα περιβάλλον χωρίς άνθρακα έως το 2045. Η συνεχής παροχή βιοκαυσίμων στη Σιγκαπούρη θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε βιώσιμες λύσεις μεταφοράς στους πελάτες μας, υποστηρίζοντάς τους έτσι στις προσπάθειές τους να μειώσουν το αποτύπωμα του άνθρακα».

Η Louise Tricoire, αντιπρόεδρος της TotalEnergies Marine Fuels, δήλωσε: «Αυτή η σύμβαση ανεφοδιασμού βιοκαυσίμων εγκαινιάζει επίσης ένα νέο κεφάλαιο για την TotalEnergies Marine Fuels, καθώς βασιζόμαστε στην επιχειρησιακή μας τεχνογνωσία που αποκτήσαμε από πολλαπλές δοκιμές καυσίμων που κάναμε το 2022, για να παρέχουμε επεκτάσιμη λύση αυτού του ναυτιλιακού καυσίμου χαμηλότερης περιεκτικότητας σε άνθρακα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.