• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Πολλές οι φιλοφρονήσεις Τσίπρα – Κοτζιά…
15:21 - 25 Ιαν 2019

Πολλές οι φιλοφρονήσεις Τσίπρα – Κοτζιά…

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

  Ενα από τα παραλειπόμενα της συζήτησης στην Βουλή για την συμφωνία των Πρεσπών ήταν οι εκδηλώσεις συμπάθειας και οι φιλοφρονήσεις μεταξύ του Πρωθυπουργού και του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του αναφέρθηκε έξι φορές ονομαστικώς στον παραιτηθέντα υπουργό, ο οποίος ως γνωστόν είναι και στα μαχαίρια με τον πρώην αγαπημένο εταίρο Πάνο Καμμένο.

Και όσο μιλούσε ο κ. Τσίπρας, ο Κοτζιάς από τα βουλευτικά έδρανα επικροτούσε και εκφραζόταν φωναχτά με επαίνους στον Πρωθυπουργό. Μίλησε δε από το βήμα και εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας σαφές ότι στις εκλογές θα είναι παρέα.

Ορισμένοι με πιο προχωρημένη φαντασία άρχισαν να διακινούν την φημολογία ότι με τον ανασχηματισμό επιστρέφει ο Κοτζιάς. Αν επιβεβαιωθούν, θα έχουμε άλλη μία πρωτοτυπία του Αλέξη Τσίπρα στις μεθόδους διακυβέρνησης.