• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
21:38 - 26 Μάι 2011

Στον "αέρα" και πάλι το Alter;

Ολοκληρώθηκε και η συνέλευση των τεχνικών του ALTER οι οποίοι μετά τους δημοσιογράφους συμφώνησαν και αυτοί με τη σειρά τους να αποδεχτούν την πρόταση του κ. Γιώργου Κουρή.
Σύμφωνα με αυτή ο μεγαλομέτοχος του καναλιού δεσμεύτηκε να μοιραστεί αύριο το ποσό των 920 χιλιάδων ευρώ για τη μισθοδοσία των δημοσιογράφων και των διοικητικών και το ποσό των 850.000 ευρώ για τους τεχνικούς. Μετά την πραγματοποίηση των γενικών συνελεύσεών τους οι εργαζόμενοι διεμήνυσαν στη διοίκηση πως μόλις μπουν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα θα σταματήσουν την επίσχεση και το κανάλι θα επαναλειτουργήσει.

Παράλληλα ο κ. Κουρής δεσμεύτηκε να γίνει στις 14 Ιουνίου καταβολή μισής μισθοδοσίας, στο τέλος του μήνα άλλης μισής ενώ αν και όταν υπαχθεί η εταιρεία στο άρθρο 99 υποσχέθηκε την εξόφληση των δεδουλευμένων. Σε περίπτωση που κάτι από τα παραπάνω δεν τηρηθεί, σύμφωνα με τους εργαζομένους, τότε άμεσα θα προβούν και πάλι σε κινητοποιήσεις και επίσχεση εργασίας.