Η ΟΤΕ θα καταβάλει ευρώ 26,25 ανά εξαγοραζόμενη μετοχή της COSMOTE και τα αναλογούντα ποσά θα κατατεθούν για λογαριασμό των δικαιούχων:
α) στην εταιρία Ελληνικά Χρηματιστήρια, η οποία στην συνέχεια θα πιστώσει τους σχετικούς λογαριασμούς χρηματικής εκκαθάρισης των χειριστών, σε περίπτωση που οι δικαιούχοι έχουν παράσχει στους χειριστές τους σχετική εξουσιοδότηση είσπραξης του αναλογούντος Τιμήματος.
β) στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, υπέρ των δικαιούχων σε περίπτωση που αυτοί δεν έχουν εξουσιοδοτήσει σχετικά τους χειριστές τους
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι οι εναπομένουσες μετοχές της εταιρίας COSMOTE που δεν πωληθούν στον ΟΤΕ μέχρι και την 31η Μαρτίου 2008 (τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης), θα εξαγοραστούν υποχρεωτικά.



