Η πρώτη συμφωνία αφορά την φίρμα Kitson L.A. Η Elmec Sport ανέλαβε την αποκλειστική χονδρική διανομή των προϊόντων της Kitson στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Η συμφωνία έχει τριετή διάρκεια και η πρώτη σαιζόν εφαρμογής της θα είναι η Ανοιξη-Καλοκαίρι 2009. Η Kitson L.A., εδρεύει στο Λος Αντζελες, και μετρά έξι χρόνια λειτουργίας.
Η δεύτερη συμφωνία αφορά τη χονδρική διανομή των προιότων της εταιρείας ReRock LLC. Η συμφωνία έχει τριετή διάρκεια και η πρώτη σαιζόν εφαρμογής της θα είναι η Ανοιξη-Καλοκαίρι 2009.Οι χώρες διανομής θα είναι επίσης η Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία και Βουλγαρία. Η ReRock LLC, εδρεύει επίσης στο Λος Αντζελες και αποκλειστική της δραστηριότητα είναι η παραγωγή jeanswear, κυρίως για γυναίκες.
Οι ανωτέρω συμφωνίες εντάσσονται στα πλαίσια των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση για (α) περαιτέρω ενδυνάμωση του χαρτοφυλακίου της εταιρείας με επώνυμους οίκους β) διαφοροποίηση και διεύρυνση της πελατειακής της βάσης.



