• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Τραμ: Διακοπή κυκλοφορίας συρμών για τοποθέτηση εναέριας πεζογέφυρας
13:57 - 04 Ιουν 2020

Τραμ: Διακοπή κυκλοφορίας συρμών για τοποθέτηση εναέριας πεζογέφυρας

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Τη διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών της γραμμής του Τραμ στο τμήμα από τη στάση «Ζέφυρος» έως τη στάση «Μουσών», το Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 και για περίπου πέντε ώρες, ανακοίνωσε η Σταθερές Συγκοινωίες Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ).

Η διακοπή στο παραπάνω τμήμα της γραμμής θα γίνει λόγω ανύψωσης και τοποθέτησης εναέριας πεζογέφυρας στη συμβολή της Λεωφ. Ποσειδώνος με την οδό Καλαμακίου.

Η τοποθέτηση της πεζογέφυρας υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει στις 09:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί περί τις 14:00 το μεσημέρι, διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί διακοπή της ηλεκτροδότησης στην εναέρια γραμμή του Τραμ.

Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών τα δρομολόγια του τραμ θα διεξάγονται στα τμήματα Κασομούλη - Μουσών και Ασκλ. Βούλας - Ζέφυρος.