• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
19:25 - 27 Ιαν 2009

Εντός των επόμενων ημερών η λύση της σύνδεσης της Σαμοθράκης

Εντός των επόμενων δεκαπέντε ημερών θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα της σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη με τη διαδικασία του διαγωνισμού, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αναστάσης Παπαληγούρας βουλευτές, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορείς του νομού Έβρου κατά τη διάρκεια συνάντησής τους.

Ο κ. Παπαληγούρας έκανε λόγο για εθνική και ηθική υποχρέωση της Πολιτείας να ανταποκριθεί στο αίτημα των κατοίκων για μόνιμη και σταθερή ακτοπλοϊκή σύνδεση, η οποία, όπως τόνισε θα γίνεται με έξι δρομολόγια την εβδομάδα.

Ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας ενημέρωσε επίσης ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαγωνισμοί για τη σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με τη Ρόδο και του Λαυρίου με Σαμοθράκη και Καβάλα μέσω Λήμνου.