• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Να το σκεφτούν σοβαρά όσοι θέλουν να ψηφίσουν για ΠτΔ, είπε στη Βουλή ο Π. Καμμένος
22:46 - 07 Δεκ 2014

Να το σκεφτούν σοβαρά όσοι θέλουν να ψηφίσουν για ΠτΔ, είπε στη Βουλή ο Π. Καμμένος

Παρότρυνση προς τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να το σκεφτούν σοβαρά, καθώς θα είναι ψήφος κόντρα στην εντολή που έχουν λάβει από τον ελληνικό λαό και παράταση του βίου της κυβέρνησης, απεύθυνε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Τάχθηκε υπέρ κυβέρνησης εθνικής ενότητας μετά τις εκλογές, ενώ χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό «εικονική πραγματικότητα» που «αλλάζει με email της τρόικας» και που δεν οδηγεί πουθενά, εκτός από σε μεγαλύτερη ανεργία, μεγαλύτερη ύφεση, και δυστυχία τον τόπο.


Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «τακτική τιμωρίας» από την πλευρά των δανειστών, που οδηγεί τη χώρα σε πλήρη καταστροφή. «Μας συνθλίβουν με αυτό τον προϋπολογισμό» τόνισε και σημείωσε ότι στην ουσία αυτό που συζητείται στη Βουλή είναι η παράταση της ζωής αυτής της κυβέρνησης.

Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 22:50