• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Σακελλαροπούλου: Η τραγωδία των Τεμπών πληγώνει-θυμώνει ακόμα την κοινωνία
11:19 - 28 Φεβ 2024

Σακελλαροπούλου: Η τραγωδία των Τεμπών πληγώνει-θυμώνει ακόμα την κοινωνία

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σχολίασε πως το κοινωνικό σύνολο ακόμα έχει ακόμα θυμό και πόνο για τα άτομα που χάθηκαν άδικα. 

Πρόσθεσε δε, ότι χρέος της πολιτείας είναι η απόδοση ευθυνών, ώστε η Ελλάδα να μην ξανα βρεθεί ποτέ σε αυτή την θέση.

Αναλυτικά η δήλωση της ΠτΔ:

«Ένα χρόνο μετά, η τραγωδία των Τεμπών πληγώνει και θυμώνει την κοινωνία. Η οδύνη παραμένει αμείωτη και τα ερωτήματα δίχως απάντηση.

Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στις οικογένειες των θυμάτων, των τραυματιών, των επιβατών που έζησαν την φρίκη εκείνης της νύχτας.

Τα λόγια δεν μπορούν να επουλώσουν το τραύμα.

Χρέος της Πολιτείας είναι η απόδοση της ευθύνης και η μέριμνα για να μη ζήσει ποτέ ξανά η χώρα μας ένα τέτοιο πλήγμα στην ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των πολιτών».