• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
09:32 - 13 Αυγ 2009

Επισκόπηση Ημερήσιου Τύπου

Δυο μόλις μέρες πριν το Δεκαπενταύγουστο τα σημερινά πρωτοσέλιδα του Τύπου απασχολούν- στην συντριπτική τους πλειοψηφία - οι εξελίξεις στην υπόθεση Siemens. Το Εφετείο του Μονάχου έδωσε το πράσινο φως για την έκδοση του Μιχ. Χριστοφοράκου στην Ελλάδα, ενώ οι αποκαλύψεις του για συγκεκριμένα πρόσωπα που δέχτηκαν μίζες έχουν προκαλέσει πολιτικούς τριγμούς.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μας παραδίδουν τον Χριστοφοράκο μετά από απόφαση του Εφετείου Μονάχου".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Βόμβα Χριστοφοράκου κατά του πολιτικού συστήματος".

Η ΑΥΓΗ: "Κοινοπραξία ΝΔ- ΠΑΣΟΚ με χορηγό τη Siemens".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Κάρφωσε για τις μίζες τον ταμία του ΠΑΣΟΚ Κώστα Γείτονα καθώς και τον μακαρίτη Βαρθολομαίο, που για ένα διάστημα είχε ασχοληθεί με τα οικονομικά της ΝΔ".

ΤΟ ΒΗΜΑ: "Δωροδοκήσατε ΝΔ και ΠαΣοΚ μέσω Βαρθολομαίου και Γείτονα". Το πλήρες κείμενο της γερμανικής δίωξης κατά Χριστοφοράκου".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Νέα ονόματα εν όψει αφίξεως. Γερμανικό "ναι" για την έκδοση Χριστοράκου στην Ελλάδα".

ΕΘΝΟΣ: "Θρίλερ με το παιχνίδι Χριστοφοράκου. Καταλύτης πολιτικών εξελίξεων οι νέες αποκαλύψεις για SIEMENS".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Βουλγαρική "φάπα" στον Γκρούεφσκι".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Έδινα μίζες στους Γείτονα - Βαρθολομαίο. Έρχεται ο Χριστοφοράκος στην Ελλάδα πετώντας "βόμβες" σε ΝΔ- ΠΑΣΟΚ".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "’ναψε φωτιές σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο Χριστοφοράκος κατονόμασε τους τότε ταμίες Ι. Βαρθολομαίο και Κ. Γείτονα".

ΕΣΤΙΑ: "Πέντε χρόνια από τους Ολυμπιακούς, η Ελλάς αγνώριστη προς το χειρότερο".Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Σε τροχιά έκδοσης ο Χριστοφοράκος".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Στο "κόκκινο" η ανεργία . Ανέβηκε στο 8,5%".

ΤΑ ΝΕΑ: "Καρφώνει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με ποσά και ονόματα. Απόφαση -βόμβα για Χριστοφοράκο στη Γερμανία".

Η ΝΙΚΗ: "Η ακρίβεια δεν πάει διακοπές. ’λμα τιμών σε όλα τα βασικά καταναλωτικά αγαθά".

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13:"Εκλογικός πυρετός στο ΠΑΣΟΚ. Ονόματα και εισηγήσεις περιμένει έως τις 20 Αυγούστου ο Γ. Παπανδρέου".

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: "Χτυπάει αναβολή και ψάχνει ένοχο! Δεν τολμάει εκλογές το Φθινόπωρο ο Καραμανλής..."PRESS time: "Η μεγάλη αρπαγή των αρχαιοτήτων μας. Δεν είναι μόνο τα Ελγίνεια".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Τροφοδοτεί την ανεργία η στρατηγική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ".

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Η οικονομία πέρασε και στατιστικά στην ύφεση. Συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 0,2% στο διάστημα 1/4-30/6/2009".

ΕΞΠΡΕΣ: "Σε ελεγχόμενη ύφεση η ελληνική οικονομία".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: " Η κρίση αλλάζει τη ζωή μας...και ο Χριστοφάκος την πολιτική σκηνή".

ΚΕΡΔΟΣ: "Στο κατώφλι της ύφεσης η ελληνική οικονομία. Για πρώτη φορά σε 16 χρόνια καταγράφεται αρνητικός ρυθμός ΑΕΠ".