Η τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή, για την οικονομία της χώρας στη ΔΕΘ ο απόηχος των εξαγγελιών του, η Ολυμπιακή που οδεύει σε εκκαθάριση, οι αυξήσεις σε αγροτικές συντάξεις και ΕΚΑΣ και τα σχολεία χωρίς δασκάλους και βιβλία, είναι τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τον ημερήσιο Τύπο.
ΤΟ ΒΗΜΑ: Πρώτη ημέρα ντροπής. Σχολεία χωρίς δασκάλους και βιβλία. Οι μαθητές πληρώνουν τα λάθη και τις παραλείψεις της Εξουσίας.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η οικονομία διαμορφώνει πολιτικό τοπίο. Δημοσιονομική πειθαρχία από Καραμανλή και αρνητική στάση από το ΠΑΣΟΚ.
ΤΑ ΝΕΑ: Το μαύρο κουτί του σκανδάλου «Ολυμπιακή». Γιατί η κυβέρνηση την άφησε να καταρρεύσει.
EΞΠΡΕΣ Αταλάντευτη προσαρμογή. Αυστηρή γραμμή για δημοσιονομική εξυγίανση και μεταρρυθμίσεις.
HMΕΡΗΣΙΑ: Εβδομήντα μνηστήρες για 3 ολυμπιακά «φιλέτα». Εντονο ενδιαφέρον για τις εγκαταστάσεις σε Γουδί, Λ. Κηφισίας και Αγ. Κοσμά.
ΚΕΡΔΟΣ: Ούτε στην επόμενη ΔΕΘ οι φοροελαφρύνσεις. Βουτιά 4,4% της βιομηχανικής παραγωγής.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Κώδικας» μεταρρυθμίσεων για ΔΕΚΟ και ασφαλιστικό. Εθνικό πρόγραμμα διαρθρωτικών αλλαγών από την κυβέρνηση.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): Πρόσληψη για 10.000 ανέργους. Σε μικρές επιχειρήσεις μέσω νέου προγράμματος.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) Εκκαθάριση της Ολυμπιακής... Διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας. Κανονικά θα εκτελούνται οι πτήσεις.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ Αυξήσεις 7% σε ΕΚΑΣ - ΟΓΑ Η κυβέρνηση μένει σταθερή στο κοινωνικό της πρόσωπο.
ΑΥΓΗ: Πάγωσε και τους νεοδημοκράτες! Επίδειξη αντιλαϊκής αποφασιστικότητας στη ΔΕΘ.
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Γκάλοπ της MRB για την πολιτική Καραμανλή: 51,6% Σφραγίδα αποδοχής από την κοινωνία.
ΕΘΝΟΣ Στον αέρα 3.250 εργαζόμενοι της Ολυμπιακής. Αποκάλυψη: Οι εγγυήσεις του Κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ δεν καλύπτουν τους συμβασιούχους.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σύμμαχος του Καραμανλή η κοινωνία. Ηχηρό μήνυμα υπέρ των μεταρρυθμίσεων από δύο νέα γκάλοπ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τα 3 πρόσωπα του Καραμανλή. Τι έλεγε προεκλογικά, τι πέρσι, τι είπε φέτος στη ΔΕΘ.
ΕΣΤΙΑ: Ο παγκόσμιος δείκτης ανθρώπινης ανάπτυξης. Η Ελλάς στην 24η θέση μεταξύ 177 χωρών του κόσμου.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Εναρξη σχολικής χρονιάς: Να ανέβει η πάλη για την παιδεία του λαού.
ΧΩΡΑ: Ηφαίστειο η κοινωνία. Γκάλοπ: Οι εργαζόμενοι μιλούν στη «Χ» για το καυτό φθινόπωρο.