ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Διπλό σοκ για τον Γιώργο Παπανδρέου. Μεγάλες επιχειρήσεις επηρεάζουν μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Η ΑΥΓΗ: Ξανά ΜΑΤ κατά των δασκάλων. Με βία απαντά η κυβέρνηση στα αιτήματα των απεργών εκπαιδευτικών.
ΑΥΡΙΑΝΗ: Ληστεύουν καταθέτες και δανειολήπτες οι ελληνικές τράπεζες. Το άνοιγμα φτάνει τις 3,65 μονάδες έναντι 1,68 που είναι ο μέσος όρος στις ευρωπαϊκές χώρες.
ΤΟ ΒΗΜΑ: Μετά τους "κουμπάρους" η Παιδεία... Η κυβέρνηση στη γωνία.
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Μην πειράξεις τα καρτέλ"! Αποκάλυψη-βόμβα του Τζουμάκα για τα έργα και τις ημέρες των κυβερνήσεων Σημίτη.
ΕΘΝΟΣ: Πετούν τον Σάββα από το... τρένο. Η κυβέρνηση αναζητεί σωσίβιο με παραίτηση Τσιτουρίδη.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το καρτέλ των επιτοκίων. Έκθεση-σοκ από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ξίνισε το γάλα τους. Καούρες νιώθει ο Καραμανλής.
ΕΣΤΙΑ: Η Ευρώπη δεν ακολουθεί την παγκόσμια οικονομία. Παραμένει εγκλωβισμένη σε παρωχημένα μοντέλα πολιτικής.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η διαδήλωση και η βροχή παρέλυσαν την Αθήνα. Αγανάκτηση οδηγών και εμπόρων.
ΤΑ ΝΕΑ: 172.000.000 ευρώ με φωτογραφικό διαγωνισμό. Νέα ερωτήματα για Τσιτουρίδη.
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Οι πρώτες ανατριχίλες (Μαξίμου) και τα πρώτα δειλά χαμόγελα (Χ. Τρικούπη). Η επέλαση των γαλάζιων κουμπάρων διαλύει την κυβέρνηση - Κλονίζει πρώτη φορά τον Καραμανλή.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας για τη διαφθορά: Απαιτείται οργανωμένη παρέμβαση του εργατικού λαϊκού κινήματος.
ΕΞΠΡΕΣ: Αντεπίθεση βιομηχανίας στις βολές περί "καρτέλ". Ενώ η κυβέρνηση δηλώνει αποφασισμένη να σπάσει τις παραμορφώσεις στην αγορά.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Σήμα από το Λονδίνο για 31 ελληνικές μετοχές. Έντονο ενδιαφέρον εκδηλώνουν 100 διεθνή funds για τη Σοφοκλέους.
ΚΕΡΔΟΣ: Εισαγγελέας στα λογιστήρια. Θα διώκονται αυτεπαγγέλτως η δωροδοκία στον ιδιωτικό τομέα και τα λογιστικά "λάθη".
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Ενισχύσεις σε μικρομεσαίους χωρίς έγκριση από Κομισιόν. Αυξάνεται το ανώτατο όριο στα 200.000 ευρώ ανά επιχείρηση.