• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:10 - 21 Σεπ 2006

Επισκόπηση Ελληνικού Τύπου

Το καρτέλ στα γάλα και η διαφθορά, η διαφορά των ελληνικών επιτοκίων έναντι των ευρωπαϊκών και οι παρουσιάσεις εισηγμένων εταιρειών στο Λονδίνο, απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του τύπου.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βαριές ποινές για δωροδοκία και στον ιδιωτικό τομέα! Με νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Διπλό σοκ για τον Γιώργο Παπανδρέου. Μεγάλες επιχειρήσεις επηρεάζουν μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η ΑΥΓΗ: Ξανά ΜΑΤ κατά των δασκάλων. Με βία απαντά η κυβέρνηση στα αιτήματα των απεργών εκπαιδευτικών.

ΑΥΡΙΑΝΗ: Ληστεύουν καταθέτες και δανειολήπτες οι ελληνικές τράπεζες. Το άνοιγμα φτάνει τις 3,65 μονάδες έναντι 1,68 που είναι ο μέσος όρος στις ευρωπαϊκές χώρες.

ΤΟ ΒΗΜΑ: Μετά τους "κουμπάρους" η Παιδεία... Η κυβέρνηση στη γωνία.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Μην πειράξεις τα καρτέλ"! Αποκάλυψη-βόμβα του Τζουμάκα για τα έργα και τις ημέρες των κυβερνήσεων Σημίτη.

ΕΘΝΟΣ: Πετούν τον Σάββα από το... τρένο. Η κυβέρνηση αναζητεί σωσίβιο με παραίτηση Τσιτουρίδη.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το καρτέλ των επιτοκίων. Έκθεση-σοκ από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ξίνισε το γάλα τους. Καούρες νιώθει ο Καραμανλής.

ΕΣΤΙΑ: Η Ευρώπη δεν ακολουθεί την παγκόσμια οικονομία. Παραμένει εγκλωβισμένη σε παρωχημένα μοντέλα πολιτικής.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η διαδήλωση και η βροχή παρέλυσαν την Αθήνα. Αγανάκτηση οδηγών και εμπόρων.

ΤΑ ΝΕΑ: 172.000.000 ευρώ με φωτογραφικό διαγωνισμό. Νέα ερωτήματα για Τσιτουρίδη.

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Οι πρώτες ανατριχίλες (Μαξίμου) και τα πρώτα δειλά χαμόγελα (Χ. Τρικούπη). Η επέλαση των γαλάζιων κουμπάρων διαλύει την κυβέρνηση - Κλονίζει πρώτη φορά τον Καραμανλή.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας για τη διαφθορά: Απαιτείται οργανωμένη παρέμβαση του εργατικού λαϊκού κινήματος.

ΕΞΠΡΕΣ: Αντεπίθεση βιομηχανίας στις βολές περί "καρτέλ". Ενώ η κυβέρνηση δηλώνει αποφασισμένη να σπάσει τις παραμορφώσεις στην αγορά.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Σήμα από το Λονδίνο για 31 ελληνικές μετοχές. Έντονο ενδιαφέρον εκδηλώνουν 100 διεθνή funds για τη Σοφοκλέους.

ΚΕΡΔΟΣ: Εισαγγελέας στα λογιστήρια. Θα διώκονται αυτεπαγγέλτως η δωροδοκία στον ιδιωτικό τομέα και τα λογιστικά "λάθη".

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Ενισχύσεις σε μικρομεσαίους χωρίς έγκριση από Κομισιόν. Αυξάνεται το ανώτατο όριο στα 200.000 ευρώ ανά επιχείρηση.