• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
09:14 - 14 Δεκ 2006

Επισκόπηση Ελληνικού Τύπου

Οι δημοσκοπήσεις, οι εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο και η ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ αποτελούν τα βασικά θέματα που απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του τύπου.


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανοιξε πάλι στο 4,5% η ψαλίδα υπέρ της ΝΔ. Τα «γκάλοπ» κάνουν πλάκες στο ΠΑΣΟΚ.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ λαού και Καραμανλή. 4,5 μονάδες υπερέχει η ΝΔ του ΠΑΣΟΚ.

Η ΑΥΓΗ: Μόνον το 34% θέλει ιδιωτικά ΑΕΙ όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της MRB.

ΑΥΡΙΑΝΗ: Νέο κόμμα από Ανδριανόπουλο και Στέφανο Μάνο που εγκαταλείπουν οριστικά τον Γιωργάκη. Στον ζωτικό πολιτικό χώρο του Κέντρου στοχεύει η "Φιλελεύθερη Συμμαχία".

ΤΟ ΒΗΜΑ: Ο κ. Αράπογλου προαγγέλλει: Επιτόκια επί μέτρω για όλους.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: ΑπΟΤΕλείωσαν τους λαϊκιστές. Ηχηρή απάντηση στο ΠΑΣΟΚ από πολίτες και κυβέρνηση.

ΕΘΝΟΣ: Φυλάκιση τέλος για κερδοσκόπους. Πρόταση-πρόκληση σε σχέδιο νόμου του υπ. Ανάπτυξης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Δανεική ευημερία Ελλήνων. Ουρές στις τράπεζες, ακόμα και για 2η κατοικία.

ΕΣΤΙΑ: Οι κρατικοδίαιτοι εκβιάζουν την κοινωνία. Αντιδρούν σε κάθε προσπάθεια εξορθολογισμού.

ESPRESSO: "Γίνε πόρνη για να τα έχεις όλα". Απίστευτο! Ιστοσελίδα στο Internet "ψαρεύει" κοριτσάκια.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι κεμαλικοί δεν θέλουν ισλαμιστή για πρόεδρο. Σύγκρουση κορυφής στην Τουρκία.

ΤΑ ΝΕΑ: Στο Ιντερνετ 2.500.000 Έλληνες! Αν και είναι το πιο ακριβό στην Ευρώπη.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δικομματικός καυγάς για το ποιος πουλάει καλύτερα. Αποκαλυπτική συζήτηση στη Βουλή για τον ΟΤΕ.

ΧΩΡΑ: Θα πληρώνουν τα φάρμακά τους οι ασφαλισμένοι του Δημοσίου. Διακόπτουν την πίστωση τα φαρμακεία από την 1η Ιανουαρίου.

TRAFFIC NEWS: Η ωραία Ελένη (Φιλίνη) και οι άνδρες της. Η γνωστή ηθοποιός σε τολμηρή φωτογράφηση.

ΕΞΠΡΕΣ: Χάος... στους φακέλους ασφαλιστικών ταμείων. Πρόβλημα αξιοπιστίας των στοιχείων για την αναλογιστική μελέτη του ασφαλιστικού.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Ανατροπές στις τράπεζες. Διαπραγματεύσεις Πειραιώς - Κύπρου. Τ. Αράπογλου: Έρχονται μειώσεις των spreads στη διάρκεια του 2007.

ΚΕΡΔΟΣ: Δυστοκία στα τελευταία τραπεζικά deals του 2006. Οι Κύπριοι απέρριψαν την πρόσκληση Σάλλα για συνάντηση επικαλούμενοι ασάφεια.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Αλλάζουν οι όροι στις τραπεζικές συναλλαγές. Παρέμβαση της Τράπεζας Ελλάδος για επιταγές, καταθέσεις και δάνεια.