• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
09:57 - 05 Απρ 2007

Επισκόπηση Ελληνικού Τύπου

Η υπόθεση των χούλιγκαν στην Παιανία, η απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο των Συνδέσμων φιλάθλων, καθώς και η πασχαλινή εξοδος απασχολούν σήμερα τα Πρωτοσέλιδα του Τύπου.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Λουκέτο σε 270 Συνδέσμους "οπαδών". Ενώ αναπάντητο μένει ποιος δολοφόνησε τον νεαρό, 9 από τους συλληφθέντες κλείστηκαν στη φυλακή.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Κατάθεση-φωτιά από αυτόπτη μάρτυρα της σφαγής στην Παιανία αφήνει σοβαρές υπόνοιες ότι: Ο δολοφόνος είναι ταξιτζής.

ΑΥΡΙΑΝΗ: ...Ομόλογα ERICSSON από ΑΔΑΕ. Συνεχίζουν να καλύπτουν τον πολυεθνικό κολοσσό που οργάνωσε το μεγαλύτερο κόλπο κατασκοπείας και έστησε το δίκτυο υποκλοπών.

ΤΟ ΒΗΜΑ: Το σκάνδαλο των Ταμείων: Οι ημερομηνίες της κομπίνας.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 5.000 κατοικίες σε δικαιούχους του ΟΕΚ. Σε ποιες περιοχές κατασκευάζονται οικισμοί.

ΕΘΝΟΣ: Μπλακ άουτ στα χειρουργεία τις γιορτές. Ελλείψεις προσωπικού και άδειες πνίγουν τα νοσοκομεία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 550 παγίδες στο οδικό δίκτυο. Οδηγός επιβίωσης για την έξοδο του Πάσχα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Επιτέλους μια παραίτηση. Ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου ανέλαβε την ευθύνη.

ΕΣΤΙΑ: Διέξοδος οι εκλογές. Η άμεση διενέργεια ευνοεί την Νέα Δημοκρατία.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Περιορισμούς στα Ταμεία ζητεί η Τράπεζα της Ελλάδος. Προτείνει μέτρα ουσιαστικού ελέγχου των επενδύσεών τους.

ΤΑ ΝΕΑ: Ξεσκέπασαν οργανωτές και δράστη. Μαρτυρίες-σοκ από τους χούλιγκαν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13: Στο Ωνάσειο για αξονική ο Κ. Καραμανλής. Με τη συνοδεία ενός μόνο αστυνομικού ο πρωθυπουργός στο νοσοκομείο

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Νεοναζί, νταήδες της νύχτας και υπόκοσμος πίσω από τους χούλιγκαν. Αποκάλυψη: Πως οργανώνονται, πως χτυπάνε και πως τα... κονομάνε κι από πάνω.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Δημόσια και δωρεάν κοινωνική και ιατρική φροντίδα κατ' οίκον. Ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι".

ΧΩΡΑ: Πότε θα δοθούν οι αυξήσεις σε μισθούς - ΕΚΑΣ και συντάξεις. Προβληματισμός για το επίδομα των 176 ευρώ.

ΕΞΠΡΕΣ: "Εντολή Γκαργκάνα για μείωση επισφαλών δανείων στο 3,5%. Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος θεωρεί υψηλό το υφιστάμενο ποσοστό του 6,3%".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Εφιάλτης οι πρόωρες. Τέσσερις δημοσκοπήσεις "δίνουν" στη ΝΔ από 149 έως 151 βουλευτές".

ΚΕΡΔΟΣ: "Από κόσκινο οι δηλώσεις αυτοπεραίωσης 2003-2006. Με επείγουσα εγκύκλιο του υφυπουργού Οικονομικών οι ελεγκτές πιάνουν δουλειά".

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Ανησυχητική "βουτιά" των δημοσίων εσόδων. Σημαντικές υπερβάσεις και στον τομέα των δαπανών".

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ: "Σκάνε 7 βαρελότα μετά το Πάσχα, ενώ το "Τσιτουρίδης γκέητ" συνεχίζει να συγκλονίζει την κυβέρνηση".