• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
09:21 - 28 Ιαν 2008

Επισκόπηση Ημερήσιου Τύπου

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Ζαχόπουλου και οι νέες διώξεις που αναμένονται, ενώ προχωρεί η εισαγγελική έρευνα, καθώς και η ξαφνική διαρροή από αγνώστους μέρους του επίμαχου DVD στο διαδίκτυο, οι εσωκομματικές τριβές στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου κατά την πορεία προς το συνέδριο, απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου.

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Έγιναν Θέμος - Μάκης! Ζούγκλα και στο ΠΑΣΟΚ με τους καβγάδες Γιώργου - Ευάγγελου".

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Λαβύρινθος χωρίς μίτο η υπόθεση Ζαχόπουλου. Αμφίβολο αν θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση κι αυτή την εβδομάδα".

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι λαδωμένοι από την Siemens Τρέμουν πολιτικοί, Διοικητές ΔΕΚΟ, ανώτερα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και εργατοπατέρες".

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "80.000 θέσεις σε επιχειρήσεις, Δημόσιο. Όλο το επιχειρησιακό σχέδιο του ΟΑΕΔ για το 2008".

* ΕΘΝΟΣ: "Φέιγ βολάν το αμαρτωλό βίντεο. Μήνυμα από άγνωστους που έριξαν σκηνές στο διαδίκτυο".

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο Παπανδρέου ετοιμάζει την διαγραφή του Βενιζέλου πριν αποσκιρτήσει από το ΠΑΣΟΚ γιατί ...Μπένι άσχημα στα ρουθούνια του Γιώργου".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Γιώργος: Βαγγέλη, θα σου πάρω το κεφάλι. Δεν κάνω παζάρια, δεν ανέχομαι παραοργανώσεις είπε από το Ίλιον".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αγώνας δρόμου του ανακριτή. Επιδιώκει να κλείσει τον κύκλο των καταθέσεων πριν δοθούν τα αντίγραφα της δικογραφίας στους διάδικους".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Στη φωλιά του... κούκου. Η κυβέρνηση σε παράκρουση περιμένει τις εξελίξεις".

* ΕΣΤΙΑ: "Διακομματική συνεννόησις για την εξομάλυνση της δημόσιας ζωής".

* ΤΑ ΝΕΑ: "Δύο αντιφάσεις καίνε τον Κουκοδήμο. Εξηγήσεις ζητά ο ανακριτής".

* Η ΧΩΡΑ: "Το ντόμινο του DVD οδηγεί σε εκλογές. Αποφασισμένος ο Καραμανλής να ξεκαθαρίσει το τοπίο".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Φόβοι για νέες αναταράξεις. Κρίσιμη εβδομάδα στα χρηματιστήρια".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Νέα "γενιά" φοροελέγχων με αντικειμενικά κριτήρια".