• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:06 - 22 Σεπ 2008

Επισκόπηση Ημέρησιου Τύπου

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις, που καταδεικνύουν τάσεις ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού με προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ και υποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας, η υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, καθώς και η μείωση των ορίων ηλικίας για τη συνταξιοδότηση των αγροτών, απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου.

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μας πνίγουν τα "γκάλοπ". Όλα τα κόμματα κάνουν τώρα πολιτική με (δήθεν) δημοσκοπήσεις".

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "3 χρόνια νωρίτερα στη σύνταξη οι αγρότες. Μείωση του ορίου ηλικίας μελετά το υπουργείο Απασχόλησης".

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ο Καραμανλής δεν εκβιάζεται και δεν χειραγωγείται από ύποπτα ξένα κέντρα και ντόπιους "νταβατζήδες" της συμφοράς που βρίσκονται με το ένα πόδι στον Κορυδαλλό".

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "ΝΔ - ΠΑΣΟΚ όπως Ομπάμα - Μακέιν. Ρευστότητα και θολό τοπίο στο πολιτικό σκηνικό "δείχνουν" οι δημοσκοπήσεις".

* ΕΘΝΟΣ: "Νέο κόλπο 300 εκ. ευρώ από Εφραίμ. Αποκάλυψη: Μεθόδευαν σχέδιο για "Βιστωνίδα Νο 2".

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Διερράγη ο βόθρος του πολιτικού κόσμου "μας". Όπου και αν γυρίσεις τα μάτια σου θα ανταμωθείς με αρπαχτές, λαμόγιες, παρανομίες, κομπίνες, πλαστογραφίες, νταβατζιλίκια".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Κάνε κάτι βουλιάζουμε. Δραματική έκκληση και προειδοποιητικά μηνύματα στον Κ. Καραμανλή".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κτίρια - φιλέτα στην Αθήνα αγόρασε το Βατοπαίδι. Η κυπριακή off shore Torcaso πωλητής 5ώροφης πολυκατοικίας έναντι 3,7 εκατ. ευρώ. Σύζυγος βουλευτή της ΝΔ έκανε τα συμβόλαια".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Πρώτες κινήσεις μετά το τρίτο σοκ. Προβληματισμός στα κόμματα μετά την επιμονή των δημοσκοπήσεων για ανατροπή του σκηνικού".

* ΕΣΤΙΑ: "Συγκυβέρνησις ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις".

* ΤΑ ΝΕΑ: "Μπρος γκρεμός και πίσω... γκάλοπ. Σε αδιέξοδο το Μαξίμου".

* Η ΧΩΡΑ: " Τυφώνας οικονομικής κρίσης και πολιτικού χάους, ενώ η πλήρης αδράνεια διαλύει τη βάση της Ν.Δ.".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Μέτρα και στο Χ.Α. για τις ανοικτές πωλήσεις. Θα δημοσιοποιούνται στην αγορά όλες οι πράξεις short selling".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Μέτρα "σωτηρίας" και από άλλες χώρες ζητούν οι ΗΠΑ. Στα 700 δισ. δολάρια το "πακέτο" Μπους για τη στήριξη των τραπεζών".