• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Δασκαλάκης:Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα
13:31 - 06 Απρ 2022

Δασκαλάκης:Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα

«Σοκαρισμένος» από τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του, δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, σύζυγος της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Δασκαλάκης συνάντησε την ανακρίτρια στην Ευελπίδων όπου και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας για την οποία κατηγορείται η σύζυγός του.

Στη συνέχεια έκανε δηλώσεις λέγοντας πως είναι σοκαρισμένος καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μέχρι τώρα υπόδειγμα μητέρας και συζύγου. «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», είπε.

Συνεχίζοντας ο Μάνος Δασκαλάκης σημείωσε πως ο ίδιος θέλει να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Παράλληλα απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε πως ο ίδιος επιθυμεί να δει την διαδικασία να εξελίσσεται προτού προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις ή συμπεράσματα γιατί όπως είπε, «μέχρι πρότινος είχαμε δύο ιατροδικαστικές πράξεις που δεν μας έδιναν την παραμικρή ιδέα πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια».