• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
14:07 - 26 Ιαν 2010

Στις 8/3 η έκτακτη Γ.Σ. της Μαθιός Πυρίμαχα

Στις 8 Μαρτίου 2010 ορίστηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της Μαθιός Πυρίμαχα, κατά την οποία θα συζητηθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δια κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στην έκτατη γ.σ. , που θα γίνει την 8η Μαρτίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ , στην έδρα της εταιρίας επί της οδού Επιδαύρου αριθμ. 5 στον Ρέντη, θα συζητηθεί, ακόμα, η τροποποίηση των άρθρων 5 & 35 του Καταστατικού, η αγορά 220.336 μετοχών της ΙΝΤΕΑΛ ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΑΒΕ και η αγορά 23.800 μετοχών της MATHIOS AD.

Ακόμη, οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν εάν οι άυλες μετοχές τους, δεν βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν απ’ αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης.

Εάν οι άυλες μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κ.Α.Α. Α.Ε., το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν, να παραλάβουν από το Κ.Α.Α. τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης.

Μέσα στην ίδια προθεσμία (πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης), πρέπει να έχουν κατατεθεί στην εταιρία, (Επιδαύρου 5, Ρέντη, υπεύθυνος κ. Θεόδωρος Παπαϊωάννου τηλ. 210 4913502) και τα τυχόν νομιμοποιητικά έγγραφα αντιπροσώπευσης των μετόχων.

Τελευταία τροποποίηση στις 26/01/2010 - 16:01