• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
09:14 - 04 Φεβ 2008

Σήμα ανόδου από Wall Street

Συνέχιση της ανοδικής κίνησης περιμένουν οι αναλυτές για την εγχώρια αγορά αλλά και για τις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης, μετά και τη νέα άνοδο που κατέγραψαν οι αμερικανικοί δείκτες. Σημειώνεται πως οι ασιατικές αγορές καταγράφουν άνοδο.

Proton Bank
Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να συνεχίσουν ανοδικά σήμερα, ακολουθώντας το θετικό κλείσιμο των αγορών στις ΗΠΑ, ενώ περιμένουμε παρόμοιο άνοιγμα στην εγχώρια αγορά.

Πειραιώς
Περιμένουμε η θετική ψυχολογία να διατηρηθεί και σήμερα. Σημειώνουμε πως περιμένουμε τις αποφάσεις για τα επιτόκια από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και από την Τράπεζα της Αγγλίας στις 7 Φεβρουαρίου.

Marfin
Περιμένουμε θετικό άνοιγμα με την πιθανότητα για περαιτέρω μεταβλητότητα να μην μπορεί να αποκλειστεί.

Aspis Bank
Σήμερα θεωρείται πιθανό οι διεθνείς αγορές να συνεχίσουν να κινούνται ανοδικά και εκτιμούμε ότι και η εγχώρια αγορά θα ακολουθήσει.