• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
12:46 - 07 Μάι 2008

Aνοδικά παρά τις πιέσεις στη Eurobank

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Ανοδικές τάσεις παρατηρούνται στην πρώτη ώρα της συνεδρίασης, ενώ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η μετοχή της Eurobank η οποία πιέζεται. Οι περισσότεροι αναλυτές προχώρησαν σε μειώσεις των εκτιμήσεών τους και στο ταμπλό αποτυπώνεται η προσφορά τίτλων με αποτέλεσμα η μετοχή να υποχωρεί 3%.

Ο γενικός δείκτης, όπως και ο FTSE 20 αλλά και κλάδος των τραπεζών καταγράφουν μικρή άνοδο λόγω της ανόδου των ΟΠΑΠ, Motor Oil, ΕΛΠΕ, Μυτιληναίου και Marfin.

Ανοδικά κινείται η μετοχή της Νεοχημικής μετά την αναθέρμανση των πληροφοριών για πώληση της εταιρείας σε private equity fund. Θετικά αντιδρά και η Αlapis καθώς οι επενδυτές προεξοφλούν πως αν πωληθεί η Νεοχημική ο κ.Λαυρεντιάδης θα ασχοληθεί πιο ενεργά με την Alapis.

Η αξία των συναλλαγών κρίνεται χαμηλή για μία ακόμη συνεδρίαση, ενώ η πλειονότητα των μετοχών καταγράφει άνοδο.

Στις μετοχές της περιφέρειας Επίλεκτος και Reds κινούνται ανοδικά. Στη Reds οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διαμάχη που υπάρχει γύρω από τον συντελεστή δόμησης στο project της Κάντζας θα λυθεί με ευνοϊκό τρόπο για την εταιρεία και θα προχωρήσει κανονικά η ανάπτυξη που έχει σχεδιάσει η εταιρεία στην έκταση που έχει.