Ο πανευρωπαϊκός δείκτης DJ Stoxx 600 ενισχύεται λιγότερο από 0,1% στο Λονδίνο. Ο MSCI Asia Pacific Index σημείωσε πτώση 0,5%. Τα παράγωγα του Standard & Poors 500 παρουσιάζουν πτώση 0,5%.
Ενισχύονται σήμερα το γιεν και το δολάριο έναντι του ευρώ εν μέσω εικασιών ότι οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομίας θα επαναλάβουν ότι η παγκόσμια ύφεση είναι πολύ μακριά από την έξοδο, ανεβάζοντας τη ζήτηση για σχετική ασφάλεια των νομισμάτων των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας.
Ανοδος 1,7% για τη Morrison, μετά τη σύσταση αγοράς από Bank of America.
Η Air France υποχωρεί κατά 1,9%. Η επιβατική κίνηση μειώθηκε κατά 6,4% σε ετήσια βάση τον Ιούνιο.
Η Persimmon, η μεγαλύτερη κατασκευάστρια σπιτιών της Βρετανίας σε σχέση με την χρηματιστηριακή της αξίας, ενισχύεται κατά 4,1%.
Κέρδη 2,5% για τη Samsung Electronics Co., τη μεγαλύερη κατασκευάστρια memory-chips υπολογιστών και επίπεδων οθονών της Ασίας, μετά από σύσταση αγοράς από τη BNP Paribas.
(upd) Ανοδικά κινούνται αυτή την ώρα οι ευρωπαϊκές αγορές, μετά από τη συσσώρευση που σημείωναν νωρίτερα. Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ενισχύεται κατά 0,99% στις 4.236,62 μονάδες. Στη Φρανκφούρτη ο DAX κινείται ανοδικά κατά 0,81% στις 4.689,31 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC ενισχύεται κατά 0,81% στις 3.107,05 μονάδες.



