• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Παραμένουν τα προβλήματα στο Twitter, που ετοιμάζει απολύσεις
14:41 - 25 Οκτ 2016

Παραμένουν τα προβλήματα στο Twitter, που ετοιμάζει απολύσεις

Το σενάριο εξαγοράς του Twitter από κάποια πολυεθνική εταιρεία δεν δείχνει να προχωρά και η εταιρεία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε νέες περικοπές.

Σύμφωνα με το Bloomberg η εισηγμένη στο χρηματιστήριο Twitter Inc., σκέφτεται την απόλυση του 8% του εργατικού δυναμικού της, δηλαδή την απόλυση 300 ατόμων, μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Το Bloomberg αναφέρει ότι η ανακοίνωση μπορεί να γίνει πριν η Twitter δημοσιεύσει τα οικονομικά αποτελέσματα του εννιαμήνου.

Ο συνιδρυτής και νυν διευθύνων σύμβουλος, Jack Dorsey, είχε προχωρήσει σε απολύσεις και πριν έναν χρόνο, αλλά τα προβλήματα της εταιρείας παραμένουν.

Το Twitter χάνει παράλληλα και σε χρήστες, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο αβέβαιο το μέλλον του. Ιδιαίτερα, αν συνεχίσει να υστερεί στους βασικούς ανταγωνιστές του στα social media, όπως το Facebook, το Instagram ή το snapchat.