• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Σκότωσε την καρκινοπαθή σύζυγο του για να μην υποφέρει και…αυτοκτόνησε
16:10 - 31 Μάι 2025

Σκότωσε την καρκινοπαθή σύζυγο του για να μην υποφέρει και…αυτοκτόνησε

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Ένας 87χρονος σκότωσε την 85χρονη σύζυγό του πυροβολώντας την στο κεφάλι για να μην υποφέρει αφού νοσούσε από καρκίνο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας γράφτηκε στο δωμάτιο της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου και ενώ στο μπαλκόνι βρισκόταν κλειδωμένος ο γιός τους ανήμπορος να αποτρέψει το κακό.

ο θύμα είχε διαγνωστεί με καρκίνο και τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με τη νόσο. Ο 87χρονος ήταν αυτός που τη φρόντιζε και στεκόταν δίπλα της σε αυτή τη δοκιμασία. Η 85χρονη βρισκόταν στο τελικό στάδιο και, όπως εξηγούσε στο σημείωμά του ο σύζυγός της, δεν άντεχε να τη βλέπει να υποφέρει.