• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
14:18 - 19 Σεπ 2008

Bερόπουλος: Εξαγόρα σε σημεία «Γαλαξία»

Κινητικότητα συγκεντρώνει ο κλάδος των σούπερ μάρκετ, καθώς σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο όμιλος Βερόπουλος εξαγόρασε 4 καταστήματα Γαλαξίας που ανήκουν στον όμιλο Πέντε (Ν.Ηράκλειο, Μπραχάμι, Αγ. Παρασκευή και Μεταμόρφωση).

Η συμφωνία σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες έγινε μεταξύ του Νίκου Βερόπουλου και του επιχειρηματία Κοντογιάννη που έλεγχε τα 4 καταστήματα. Ωστόσο, η κινητικότητα στον κλάδο δεν ολοκληρώνεται εδώ. Τελευταίες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η διοίκηση του ομίλου.

Πέντε κάτω από την ομπρέλα του οποίου αναπτύσσονται οι εταιρείες Γαλαξία και Αργώ Μάρκετ με περισσότερα από 110 καταστήματα πανελλαδικά έχει έρθει σε επαφές με όλους τους βασικούς παίκτες του κλάδου, τουτέστιν ΑΒ Βασιλόπουλο, Carrefour και Σκλαβενίτη, αλλά και πολυεθνικούς ομίλους -βλ. Tesco- προκειμένου να βρεθεί τομή συνεργασίας και συνδιοίκησης.