• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
16:53 - 19 Δεκ 2008

Αλφα Γκρίσιν: Νέο Δ.Σ., stock options και αλλαγή επωνυμίας

Νέο Δ.Σ., stock options και αλλαγή επωνυμίας αποφάσισε η έκτακτη γ.σ. των μετόχων της Αλφα Γκρίσιν. Αναλυτικότερα ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:
1.Έγκριση για αλλαγή επωνυμίας και διακριτικού τίτλου και ως εκ' τούτου τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού. Εγκρίθηκε ομόφωνα η αλλαγή επωνυμίας της εταιρείας σε "ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και αλλαγής του διακριτικού τίτλου σε "ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ A.E." και ως εκ' τούτου τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού.

2.Έγκριση εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH Α.Ε . Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκε ομόφωνα η αύξηση του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε εννέα (9) και ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκαν οι κ.κ. Βασίλειος Α. Γκρίσιν, Νικόλαος Χ. Κακούσιος, Βασίλειος Γ. Παππάς, Δημήτριος Γ. Παρθένης, Μάριος Μ. Καπενεκάκης, Ευαγγελία Ε. Ρούσσου, Δημήτριος Χ. Κλώνης, Ανδρέας Γ. Δρυμιώτης, Σταύρος Α. Τσουκαντάς. Οι εξ αυτών Ανδρέας Γ. Δρυμιώτης και Σταύρος Α. Τσουκαντάς ορίζονται μη εκτελεστικά ανεξάρτητα μέλη, δεδομένου ότι στο πρόσωπό τους ουδέν ασυμβίβαστο προς την ιδιότητα του ανεξάρτητου μέλους συντρέχει. Η θητεία των μελών του νέου ΔΣ θα είναι πενταετής, ήτοι μέχρι 19/12/2013. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει άμεσα για να συγκροτηθεί σε σώμα και να ορίσει τους νόμιμους εκπροσώπους.

3.Έγκριση για δωρεάν διάθεση μετοχών στο προσωπικό από τις ίδιες μετοχές που κατέχει η εταιρεία. Εγκρίθηκε ομόφωνα η δωρεάν διάθεση 77.500 ιδίων μετοχών, που αντιστοιχεί σε 0,69% εκ των συνόλου των μετοχών της εταιρείας, σε 27 στελέχη της εταιρείας.