Το Διοικητικό Συμβούλιο θα απαρτίζεται από τα κάτωθι μέλη::
1)Ιωάννη Βαρδινογιάννη του Θεοδώρου,
2) Χαράλαμπο Αντωνόπουλο του Αλεξίου,
3) Απόστολο Βούλγαρη του Ιωάννου
4)Ευάγγελο Κώνστα του Γεωργίου,
5) Νικόλαο Θεοφανόπουλο του Κωνσταντίνου,
6) Βασίλειο Γεωργιάδη του Κωνσταντίνου,
7) Αννα-Ειρήνη Γιάκου του Βασιλείου
Τέλος αποφασίστηκε η έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου από την εταιρεία, μέχρι του ποσού των 15.000.000 Ευρώ με σκοπό την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας και χορήγηση της σχετικής εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τη διαπραγμάτευση των σχετικών όρων.
Ο Πρόεδρος της εταιρείας προέβη και στις παρακάτω ανακοινώσεις :
1) Λόγω των νέων συνθηκών που επικρατούν στην εγχώρια αγορά και της γενικότερης οικονομικής ύφεσης, η εταιρεία εξετάζει τον επαναπροσδιορισμό της γενικότερης στρατηγικής της στο χώρο της ψυχαγωγίας, λαμβανομένων υπ όψιν των νέων συνθηκών. Η εταιρεία έχει το πλεονέκτημα να δραστηριοποιείται σε έναν χώρο αυτόν της φθηνής ψυχαγωγίας- , ο οποίος δεν πλήττεται τόσο πολύ συγκριτικά με άλλους κλάδους. Η φθηνή ψυχαγωγία αποτελεί μια διέξοδο για τον καταναλωτή στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου και σε μια προσπάθεια για οικονομία κλίμακας ανάπτυξης, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο της ενοποίησης των δραστηριοτήτων της, δικών της και των θυγατρικών της, προκειμένου να αποκτήσει μια ενιαία ταυτότητα στο χώρο της φθηνής ψυχαγωγίας.
2) Η εταιρεία, αφενός λόγω της πτώσης του dvd -κυρίως λόγω πειρατείας- και αφετέρου λόγω της δυσμενούς γενικότερης οικονομικής συγκυρίας, προσανατολίζεται στο να επικεντρωθεί στους εξής τομείς, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση της στο χώρο :
Α) Στην ενίσχυση της εταιρείας στην αγορά και διανομή κινηματογραφικών ταινιών, λόγω της ανόδου του κινηματογράφου, που παρατηρείται και σε παγκόσμιο και σε τοπικό επίπεδο.
Β) Στην παραγωγή ελληνικών ταινιών, οι οποίες παρουσιάζουν καλή δυναμική και ανοδική πορεία.
Γ) Στην επένδυση σε νέες κινηματογραφικές αίθουσες και σε νέες τεχνολογίες, λόγω της δυναμικής που παρουσιάζει ο συγκεκριμένος χώρος. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι αίθουσες 3D, συγκριτικά με τις απλές αίθουσες, παρουσιάζουν πολύ μεγαλύτερη δυναμική.
Δ) Εξετάζεται η δυνατότητα εκμετάλλευσης του δικτύου των θυγατρικών και συγγενικών εταιρειών του ομίλου, σχετικά με τη διανομή και εκμετάλλευση των προϊόντων της εταιρείας.