Στο Λονδίνο ο FTSE 100 σημειώνει πτώση 0,31% στις 4.383,20 μονάδες. Στη Φρανκφούρτη ο DAX καταγράφει απώλειες 1,76% στις 4.950,21 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC υποχωρεί κατά 1,71% στις 3.246,99 μονάδες.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης DJ Stoxx 600 υποχωρεί κατά 0,8% στο Λονδίνο, σημειώνοντας απώλειες για πρώτη φορά σε έξι μέρες. Ο MSCI Asia Pacific Index υποχωρεί κατά 0.3%. Τα παράγωγα του Standard & Poors 500 καταγράφουν πτώση 0.3%.
Η British Land καταγράφει απώλειες 4,5%, μετά την ανακοίνωση ετήσιων ζημιών σε επίπεδα ρεκόρ, εξαιτίας της κατακόρυφης πτώσης της αξίας των ιδιοκτησιών της. Ειδικότερα, ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γραφείων στη Βρετανία εμφάνισε καθαρές ζημιές ύψους 3,8 δισ. στερλινών (6,1 δισ. δολάρια), υψηλότερα από τςι εκτιμήσεις των αναλυτών για ζημιές της τάξης των 2,96 δισ. στερλινών.
Η Mitsubishi UFJ Financial, η μεγαλύτερη τράπεζα της Ιαπωνίας, σημειώνει πτώση 1,6%, μετά τις δηλώσεις του Greenspan ότι οι αμερικανικές τράπεζες θα χρειαστούν 'μεγάλα' νέα κεφάλαια.
Η Vodafone, η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, υποχωρεί κατά 1,7% μετά την υποβάθμιση της σύστασης αγοράς από τη Nomura σε ''reduce'' από ''buy''.
Απώλειες καταγράφουν οι ευρωπαϊκές αγορές και τα αμερικανικά παράγωγα, μετά τις προβλέψεις της Federal Reserve για βαθύτερη ύφεση, και τις δηλώσεις του πρώην επικεφαλή της Fed, Alan Greenspan, ότι δεν διακρίνει σημάδια ανάκαμψης.



