Συγκεκριμένα, στο Τόκιο ο Nikkei 225 σημείωσε πτώση 0,06% στις 17,736.96 μονάδες, στο Χονγκ Κονγκ o Hang Seng υποχώρησε στις 20,812.04 μονάδες, καταγράφοντας απώλειες της τάξης του 0,16%, ενώ στη Νότιο Κορέα ο Kospi ενισχύθηκε κατά 0,39% στις 1,599.68 μονάδες.
Η μετοχή της Toyota, η οποία τον προηγούμενο μήνα, σημείωσε την πρώτη μείωση των πωλήσεων στις ΗΠΑ σε διάστημα δύο χρόνων, υποχώρησε στα χαμηλά πέντε μηνών, ενώ πτώση κατά 2,1% σημείωσαν και οι τίτλοι της Nissan, της τρίτης μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ιαπωνία, καθώς οι πωλήσεις της υποχώρησαν κατά 18% στην αγορά των ΗΠΑ τον Απρίλιο. Πρόκειται για την μεγαλύτερη πτώση μεταξύ των υπολοίπων αυτοκινητοβιομηχανιών.
Η μετοχή της Honda υποχώρησε κατά 0,5% στα 4,040 γιεν.
Με απώλειες εκλεισε και η Rio Tinto, μετά το χθεσινό ρεκόρ, καθώς διέψευσε τις φήμεςγια πρόταση εξαγοράς της από την BHP Billiton.
Η Posco «σκαρφάλωσε» σε υψηλά επίπεδα, καθώς ηMorgan Stanley αναβαθμίζει τις μεταλλουργικές της Νοτίου Κορέας εναντι των κινέζικων.



