Το συμβόλαιο του αργού για τον Νοέμβριο έκλεισε στα 80,95 δολάρια ανά βαρέλι καταγράφοντας πτώση 0,82%.
Η επιστροφή των εργαζομένων στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις των BP, Royal Dutch Shell και των υπολοίπων πετρελαιοπαραγωγών στις εγκαταστάσεις γεώτρησης στον κόλπο του Μεξικό καθησύχασε τους επενδυτές.
Η καθημερινή παραγωγή πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού ενισχύθηκε κατά 161.989 βαρέλια από τις 22 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με χθεσινή δήλωση της εταιρίας Διαχείρισης Μεταλλευμάτων της περιοχής.
Παρ όλο που η περίοδος των τυφώνων ήταν αρκετά δραστήρια, κανένας από τους τυφώνες δεν είχε ως τώρα προορισμό τις ακτές των ΗΠΑ. Οι μετεωρολόγοι εφιστούν την προσοχή για επερχόμενες καταιγίδες μέσα στη βδομάδα.



