Εκτός από την κόρη του Μαρία και τη σύζυγό του Χριστίνα, πολλοί άνθρωποι που αγάπησαν τον Στάθη Ψάλτη μέσα από τις ταινίες του βρέθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου, για το ύσταταο χαίρε.
Παρόντες στου Ζωγράφου, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μάγδα Τσαγγάνη, η Σοφία Βόσσου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, η Μάρθα Καραγιάννη, η Καίτη Φίνου, η Λίλα Καφαντάρη, η Ελένη Φιλίνη, η Βάσια Τριφύλη, ο Ντίνος Καρύδης, ο Νίκος Παπαναστασίου και πολλοί άλλοι.
Στεφάνια έστειλαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Άντζελα Δημητρίου, ενώ ξεχώρισε εκείνο της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ, και του ιδιοκτήτη της Δημήτρη Μελισσανίδη.