Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις 30 Ιουνίου 2010 λειτουργούσαν 45 καταστήματα Jumbo, από τα οποία τα 19 βρίσκονται στην περιοχή της Αττικής, τα 22 στην Ελληνική περιφέρεια, τα 2 στην Κύπρο και 2 στη Βουλγαρία. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, η εταιρία άνοιξε το δεύτερο κατάστημα στη Βουλγαρία, στην πόλη Plovdiv.
Κατά τη χρήση 2009/2010, ο κύκλος εργασιών της εταιρίας αυξήθηκε κατά 4,17%, στα 487,33 εκατ. ευρώ, ως αποτέλεσμα της αύξησης της παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας του δικτύου καταστημάτων Jumbo, καθώς και της εισόδου του νέου καταστήματος στη Βουλγαρία.
Το μικτό περιθώριο κέρδους διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα στο 54,09%. Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων, αυξήθηκαν κατά 3,66%, στα 144,73 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 5,24%, στα 129,73 εκατ. ευρώ. Τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν κατά 17,23%, στα 79,24 εκατ. ευρώ. Η σημαντική μείωση των κερδών μετά φόρων και έκτακτων εισφορών της εταιρίας οφείλεται στο γεγονός ότι, λόγω των περιορισμών που τίθενται από τις προβλέψεις των ΔΠΧΑ, τα αποτελέσματα της εταιρίας την κλειόμενη χρήση επιβαρύνθηκαν με τα ποσά δύο έκτακτων εισφορών του νόμου 3808/10-12-2009 και 3845/6-5-2010, το συνολικό ύψος των οποίων ανήλθε στο ποσό των 20.731χιλ. ευρώ.
Η διοίκηση της Jumbo θα προτείνει στη γενική συνέλευση των μετόχων τη διανομή μερίσματος 0,189 ευρώ ανά μετοχή.
Επίσης, η διοίκηση της εταιρίας ανέφερε ότι, παρά τις συνθήκες που επικρατούν σε μακροοικονομικό επίπεδο, καθώς και η καταλυτική επίδραση, που είχε στις πωλήσεις του Σεπτέμβριου, η απεργία των φορτηγών, οι πωλήσεις του πρώτου τριμήνου της τρέχουσας χρήσης Ιούλιος 2010-Ιούνιος 2011 ανήλθαν σχεδόν στα περσινά επίπεδα. Η διοίκηση εκτιμά ότι, για τη χρήση 2010/2011, ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των πωλήσεων θα είναι 2%, ενώ η στρατηγική απόφαση να μην προβεί σε αύξηση των τιμών της, λόγω της αλλαγής του ΦΠΑ στο 23%, σε συνδυασμό με τις πληθωριστικές πιέσεις από την Ασία, αναμένεται να επηρεάσουν αρνητικά το μικτό περιθώριο κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες.