• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:19 - 20 Σεπ 2007

Εκτιμήσεις για κατοχύρωση κερδών και αφομοίωση επιπέδων

Οι αναλυτές δεν αποκλείουν κινήσεις κατοχύρωσης κερδών, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ σημειώνουν πως η αγορά δεν θα παρουσιάσει σημαντικές αποκλίσεις από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών. Η πορεία των αγορών της Ευρώπης θα δώσει κατεύθυνση, καθώς από το εσωτερικό απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις.

Proton Bank
Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν χαμηλότερα σήμερα με τους επενδυτές να εστιάζουν το βλέμμα τους στα στοιχεία του δείκτη Φιλαδέλφεια FED στις ΗΠΑ. Περιμένουμε σταθεροποιητικό προς πτωτικό άνοιγμα στην εγχώρια αγορά με τους επενδυτές να παίρνουν μέρος των πρόσφατων κερδών.

Marfin
Κινήσεις κατοχύρωσης κερδών δεν μπορούν να αποκλειστούν.

Πειραιώς
Πιστεύουμε πως η αγορά θα κάνει μία προσπάθεια να αφομοιώσει τα τρέχοντα επίπεδα τιμών σήμερα.

Eurocorp
Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν σταθεροποιητικά με μικρές διαφοροποιήσεις σήμερα σε μία προσπάθεια να αφομοιώσουν τα σημαντικά κέρδη των δύο τελευταίων συνεδριάσεων, ενώ η εγχώρια αγορά θα κινηθεί αναλόγως.