• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Οι πρώτες μέρες του 27ου ΦΝΘ ήταν γεμάτες ελπίδα, επανάσταση, γυναίκες και αλήθεια
20:40 - 11 Μαρ 2025

Οι πρώτες μέρες του 27ου ΦΝΘ ήταν γεμάτες ελπίδα, επανάσταση, γυναίκες και αλήθεια

Το 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πόρτες του, και τις αίθουσές του, την Πέμπτη (6/3) με την Εθνική Ομάδα Ρομποτικής, το βλέμμα στο μέλλον και τους Φοιτητές Κινηματογράφου να μιλούν για τα Τέμπη. 

Η Παρασκευή ήταν γεμάτη με «Γυναίκες Μαχήτριες», το Σάββατο είχε τη ματιά ενός δασκάλου στη ρωσική εισβολή και τα εγκαίνια του AI installation της Laureen Lee McCarthy και η Κυριακή ήταν γεμάτη τέχνη, συζητήσεις και αγανάκτηση – όλα όσα συνέβησαν στις πρώτες μέρες του 27ου ΦΝΘ.

Είναι Μάρτιος, έχει σχεδόν 20° έξω και κάπου στον Βορρά ο ουρανός πλέον δεν έχει σύννεφα, μία πόλη γεμίζει πάλι πάνινες τσάντες, κόκκινες μπλούζες, δημιουργούς, τέχνη, αλήθεια και ζωή. Επιτέλους είμαι (και πάλι) στη Θεσσαλονίκη και έχει (και πάλι) Φεστιβάλ.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr