• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
15:52 - 03 Ιαν 2012

Σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ υπό τον Παπανδρέου

Σήμερα το απόγευμα στις 18.30 θα συναντήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στενούς συνεργάτες του προκειμένου να καθορίσει τη στάση που θα έχει στο αυριανό Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ,
Το Πολιτικό Συμβούλιο της 4ης Ιανουαρίου δημιουργεί συνθήκες υψηλής κινητικότητας στο ΠΑΣΟΚ. Προκειμένου να προετοιμάσει την εισήγησή του και την γραμμή που θα ακολουθήσει για να αντιμετωπίσει το αίτημα πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ να παρουσιάσει το χρονοδιάγραμμα της αποχώρησής του, ο Γιώργος Παπανδρέου προγραμματίζει σύσκεψη με στενούς του συνεργάτες.

Στη συζήτηση που θα γίνει στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους στις 18.30 θα λάβουν μέρος ο γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Νίκος Αθανασάκης, η Ρεγγίνα Βάρτζελη, ο Πάνος Μπεγλίτης και ο Γιώργος Ελενόπουλος.

Εκτιμάται ότι στο πλαίσιο της σύσκεψης θα αποσαφηνιστεί η τακτική που θα ακολουθήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Επισημαίνεται ότι ο Νίκος Παπανδρέου υποστήριξε πως είναι τα μήντια που θέλουν την παραίτηση του τέως πρωθυπουργού από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ενώ άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι η κυρίαρχη άποψη μεταξύ των Παπανδρεϊκών στελεχών είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας.