• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Στη δημοσιότητα το μήνυμα Καμμένου για «αποκάλυψη του γελοίου εκβιασμού»
17:05 - 08 Φεβ 2019

Στη δημοσιότητα το μήνυμα Καμμένου για «αποκάλυψη του γελοίου εκβιασμού»

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Πάνος Καμμένος τη συνομιλία με τον Νίκο Νικολόπουλο, η οποία προκάλεσε τη μηνυτήρια αναφορά κατά του πρώην υπουργού Άμυνας.

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού» γράφει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία της συνομιλίας.

Στην εν λόγω συνομιλία, που έγινε μέσω SMS, o κ, Καμμένος γράφει: «Για να μην στεναχωρηθείς, το απόγευμα θα σ βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παπά».

«Εκβιασμός; Όλα στο φως!!!» απαντά με τη σειρά του ο κ. Νικολόπουλος.

«Καθόλου απλώς τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου» γράφει με τη σειρά του ο Πάνος Καμμένος.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Νικολόπουλος μετέβη στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε μήνυση εναντίον του αρχηγού των ΑΝΕΛ, κάνοντας χρήση του άρθρου για βία κατά πολιτικού σώματος.