Η μετοχή της Τρία Εψιλον βρίσκεται στο επίκεντρο και καταγράφει απώλειες 11,39%. Ο γενικός δείκτης ενισχύεται 0,60% την ώρα που ο τραπεζικός δείκτης καταγράφει κέρδη 2,08% και ο FTSE 20 1,36%. Η αξία των συναλλαγών προσεγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ και η πλειονότητα των μετοχών καταγράφει κέρδη.
Από τις τραπεζικές μετοχές η Marfin ενισχύεται κατά 3,37%, η ΑΤΕ Bank 2,91%, η Alpha Bank 3,09%, η Εθνική Τράπεζα 2,76%. Η τελευταία ανακοίνωσε σήμερα ότι προτίθεται να προβεί σε αγορά ιδίων μετοχών μέχρι και 20 εκατ. μετοχών. Κέρδη άνω του 2% για τη Eurobank και την Κύπρου, ενώ σημαντικά μικρότερα είναι τα κέρδη της Πειραιώς.
Το επίπεδο των 6 ευρώ προσπαθεί να διατηρήσει η μετοχή της Ιντραλότ. Ανοδικά κινείται και η ΔΕΗ η οποία κάνει πράξη στα 11,22 ευρώ.
Πιέζεται σημαντικά η μετοχή της Frigoglass, καθώς οι επενδυτές περιμένουν υποβάθμιση των εκτιμήσεων και στη συγκεκριμένη εταιρεία μετά την υποβάθμιση των εκτιμήσεων στην Coca Cola. Σημειώνεται πως η Coca Cola βρίσκεται στην πρώτη θέση των πτωτικών μετοχών.
Σημαντική είναι και η πτώση της PC Systems, της Επίλεκτος και της Creta Farm, η οποία είναι από τις μετοχές που έχουν υποχωρήσει λίγο από την αρχή του έτους. Στις πρώτες θέσεις των ανοδικών μετοχών βρίσκονται η Global Finance, η Ευρωσύμβουλοι και η Δομική Κρήτης αλλά με πολύ μικρές συναλλαγές. Στις μετοχές που ξεχωρίζουν λόγω ανόδου και αυτή συνοδεύεται με όγκο συναλλαγών συγκαταλλέγονται η Ιντρακόμ και η ΑΛΤΕΚ.
Οι αγορές της Ευρώπης κινούνται ανοδικά από το άνοιγμα της συνεδρίασης λόγω της UBS που ανέφερε ότι θα βγάλει μικρά κέρδη στο τρίτο τρίμηνο.



