Πρόταση για μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2011 θα υποβάλει το Διοικητικό Συμβούλιο της Revoil [REVr.AT] Σχετικά άρθρα στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία ανακοινώσει σήμερα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2011. Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012.
Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google
Πρόταση για μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2011 θα υποβάλει το Διοικητικό Συμβούλιο της Revoil [REVr.AT] Σχετικά άρθρα στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων.Σημειώνεται ότι η εταιρεία ανακοινώσει σήμερα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2011. Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012.



