Θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν το Περιβάλλον και τις αλλαγές που φέρνει στις επενδύσεις, τις επιχειρήσεις, τα χρηματιστήρια, την οικονομία. Ειδικοί θα περιγράψουν τις ευκαιρίες και τους κινδύνους που προκύπτουν απότην επίδραση της κλιματικής αλλαγής στις επενδύσεις, τη διαπραγμάτευση πιστοποιητικών CO2, τις αγορές εμπορευμάτων, τα ναυτιλιακά παράγωγα, το μέλλον της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και άλλες πλευρές μιας πολύπλοκης πραγματικότητας που θεωρείται το σημαντικότερο πρόβλημα της εποχής.
Έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν διαπρεπείς επιστήμονες και στελέχη διεθνών οργανισμών μεταξύ των οποίων οι Jan-Peter Onstwedder, Adrian Harris, Derek Bunn,Ηλίας Βισβίκης,Willem Van Twembeke. Στο γεύμα ομιλητής θα είναι ο κ. Λέων Δρόλλας με θέματα «σημαντικά ζητήματα στην αγορά πετρελαίου».
Θα ακολουθήσουν εργαστήρια στα οποία θα αναπτυχθούν επιμέρους θέματα των αγορών παραγώγων και εμπορευμάτωνμε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.
Την εκδήλωση μπορεί να παρακολουθήσει περιορισμένος αριθμός προσκεκλημένων εφόσον έχουν εξασφαλίσει την αναγκαία πρόσκληση.



