Πιο συγκεκριμένα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε στα 109,9 εκατ. ευρώ έναντι 97,6 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου, παρουσιάζοντας αύξηση 12,6%.
Αντίστοιχα τα κέρδη προ φόρων, αποσβέσεων και χρηματοεπενδυτικών αποτελεσμάτων διαμορφώθηκαν στα 63,2 εκατ. ευρώ από 58,9 εκατ. ευρώ το εννιάμηνο του 2007, αυξημένα κατά 7,3% με τα αποτελέσματα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας να βρίσκονται στα 13,3 εκατ. ευρώ από 14,8 εκατ. ευρώ το εννιάμηνο του 2007, μειωμένα κατά 10,5%.
Σε επίπεδο μητρικής, η Autohellas-Hertz παρουσίασε αύξηση κύκλου εργασιών 8,4% φθάνοντας τα 96,8 εκατ. ευρώ από 89,4 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Το 2008 έγινε αλλαγή στη μέθοδο αποτίμησης των ακινήτων λόγω της μεγάλης αξίας τους την οποία η Εταιρεία εκτιμά ότι πρέπει να αποτυπώνεται στις Οικονομικές Καταστάσεις της. Η επιμέτρηση γίνεται πλέον στην εύλογη αξία και όχι στην αξία κτήσεως. Η αλλαγή της μεθόδου επιμέτρησης των ακινήτων επιβάρυνε τα αποτελέσματα του εννιαμήνου με ζημιά 609 χιλ. ευρώ
Αξίζει να σημειωθεί ότι η καθαρή θέση του Ομίλου μετά και την επιστροφή κεφαλαίου φθάνει πλέον τα 108 εκατ. ευρώ Η επιστροφή κεφαλαίου, η οποία αποφασίστηκε στην Ε.Γ.Σ. της εταιρείας τον Φεβρουάριο του 2008 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο, ήταν συνολικού ποσού 47,3 εκατ. ευρώ και ειδικότερα επιστράφηκαν μετρητά στους μετόχους 1,3 ευρώ ανά μετοχή.



