• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
08:06 - 29 Μαρ 2011

Θετικός ο πρωθυπουργός ως προς τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Σύσκεψη κοινοβουλευτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην οποία προήδρευσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου, πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, μετά τη σύσκεψη που προηγήθηκε με θέμα το ενδιάμεσο πρόγραμμα και το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων- αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.
Στη σύσκεψη εξετάστηκαν θέματα σχετικά με τις Εξεταστικές Επιτροπές για υποθέσεις που εκκρεμούν, όπως η Siemens και τα ομόλογα, αλλά και η υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι θετικός στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση αυτή, εφόσον αποσταλεί ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, προκειμένου να ερευνηθεί η εμπλοκή πολιτικών προσώπων.
Τελευταία τροποποίηση στις 29/03/2011 - 08:16