ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σε ετοιμότητα τα δύο κόμματα! Νέα σενάρια για πρόωρες εκλογές. Ποιες οι ενδείξεις που οδηγούν στις κάλπες.
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Διχασμένη η Ευρώπη για τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ συζητούν σήμερα για την ενταξιακή πορεία της ’γκυρας.
ΑΥΡΙΑΝΗ: Οργή δικαστών για μισθούς και ωράριο. Όλο το παρασκήνιο από τη θυελλώδη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αμεση λύση για οικοδομικούς συνεταιρισμούς. Υπερβαίνουν τους 100 αυτοί που παίρνουν το "πράσινο φως".
ΕΘΝΟΣ: Χάος με τα νέα σχολικά βιβλία. Κραυγή απόγνωσης από δασκάλους -μαθητές και γονείς.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ρεύμα από ιδιώτες στα σπίτια. Αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Σιούφα εφ' όλης της ύλης.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εκρήξεις! Απεργιακό κύμα-δοκιμασία για την κυβέρνηση.
ΕΣΤΙΑ: Η συνεργασία ΠΑΣΟΚ - Αριστεράς. Υπαρκτό ενδεχόμενο λόγω εκλογικού νόμου.
ESPRESSO: Αποκάλυψη-σοκ. "Πώς βίασα 20 αγόρια με στιλέτο και βαζελίνη". Όλη η ομολογία του δράκου της Νίκαιας μπροστά στο φακό της Espresso.
ΤΑ ΝΕΑ: Αγριες μπίζνες στην πλάτη του ΟΤΕ. Τον πουλάνε με προίκα και την CosmOTE.
Η ΧΩΡΑ: 27.500 θέσεις εργασίας για ανέργους από 7 προγράμματα. Τελευταία ευκαιρία από ΟΑΕΔ.