• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:00 - 10 Ιουλ 2007

Επισκόπηση Ημερήσιου Τύπου

Τα μέτρα για την αναδάσωση της Πάρνηθας, οι διώξεις των υπευθύνων για τη νοθεία στις πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς και η επίθεση του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβερνητική πολιτική απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του Τύπου.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ : Επίθεση Γιώργου στην κυβέρνηση γιατί δεν παραλαμβάνει το υποβρύχιο που γέρνει!...Πήγε στον Σκαραμαγκά και διαδήλωσε υπέρ των ... Γερμανών!


ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Ένα κόμμα ένας αρχηγός. Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης της υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη, στην "Α".


ΑΥΡΙΑΝΗ: Θωρακίζει την Πάρνηθα ο Σουφλιάς. Αυστηρά μέτρα για καταπατητές, αναδάσωση και αντιπλημμυρικά έργα.


ΤΟ ΒΗΜΑ: Μέτρα Σουφλιά αλλά μόνο για την Πάρνηθα. Ξέχασαν τα άλλα καμένα.


Η ΒΡΑΔΥΝΗ: ΝΔ αέρας ανανέωσης. Υπερβαίνουν το 30% τα νέα πρόσωπα στην Κ.Ε.

ΕΘΝΟΣ: Τυφλή δίωξη για τις Πανελλαδικές. Ο Εισαγγελέας στέλνει στο σκαμνί δράστες και καταγγέλλοντες.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ποινικές διώξεις για τις εξετάσεις. Υπό την εποπτεία εισαγγελέα η αναβαθμολόγηση των αλλοιωμένων γραπτών.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Η Πάρνηθα να μη γίνει Πεντέλη". Φουντώνει το κίνημα υπεράσπισης και e-πιτήρησης.

ΕΣΤΙΑ: Πιο παραγωγική η δεύτερη τετραετία. Οι τέσσερεις προτεραιότητες του Πρωθυπουργού.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η Πάρνηθα θωρακίζεται μετά την καταστροφή. Τριάντα εκατομμύρια ευρώ για επούλωση των πληγών.

ΤΑ ΝΕΑ: Εισαγγελέας για τις Πανελλαδικές. Κατάσχονται τα γραπτά με τους αλλοιωμένους βαθμούς.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενοχλούνται από τις καθαρές θέσεις του ΚΚΕ. Ποια είναι η βασική αιτία της επίθεσης λάσπης κατά του κόμματος.

Η ΧΩΡΑ : Νέα πρόσωπα, νέα δυναμική στην Κεντρική Επιτροπή ΝΔ. Καινούργιος χρησμός για την ημέρα των εκλογών.

ΕΞΠΡΕΣ: « Τρέχει το placement στο ΤΤ για 400 εκατ. Υλοποιείται σήμερα η διάθεση μετοχών του Δημοσίου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Αλλάζει χέρια το 16% του ΤΤ. Σε εξέλιξη η διαδικασία πώλησης των μετοχών. Με το placement το ελληνικό δημόσιο μειώνει τη συμμετοχή του του στο 49%».

ΚΕΡΔΟΣ: « Στο διεθνές...δημοπρατήριο το 18% του Ταχ. Ταμιευτηρίου. Η τελευταία αποκρατικοποίηση».

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: « Πωλείται το Ταμιευτήριο σε αναζήτηση 600 εκατ. ευρώ. Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία διάθεσης του 15-25%».